„Ремонтът на Околовръстното и Карловско шосе трябваше да са готови

...
„Ремонтът на Околовръстното и Карловско шосе трябваше да са готови
Коментари Харесай

Кметът: Околовръстното на Пловдив трябваше вече да е готово, а пак чакаме да го спрат

„ Ремонтът на Околовръстното и Карловско шосе трябваше да са подготвени още август предходната година и към този момент да сме не запомнили, че е опрано. Вместо това… Това е показателно по какъв начин действа и работи страната – на парче”. Това съобщи кметът Здравко Димитров във връзка опасенията, че плануваният ремонт на Околовръстното от разклона за Първенец до Автомагистрала „ Тракия” евентуално няма да стартира на първи юли.

„ Има неустановеност в страната и това се отразява. Нормално е строителите като нямат сигурност, че ще си получат парите, да не желаят да работят”, сподели Зико. Той добави, че това няма да промени капиталовата стратегия на Пловдив.

„ Скъсихме периода за ремонта на Пещерско с ЕВН на 7 седмици, с цел да не затрудняваме жителите. Другите действия също ще стартират в срок”, сподели кметът.

Припомняме, че от „ Европейски пътища” обявиха, че е доста евентуално да не стартират плановите поправки в Пловдивска област поради несигурността в АПИ и Министерство на регионалното развитие и неналичието на средства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР