Ремонтът на околовръстния път в Исперих ще бъде приключен до

...
Ремонтът на околовръстния път в Исперих ще бъде приключен до
Коментари Харесай

Ремонтът на околовръстния път в Исперих ще приключи до края на ноември

Ремонтът на околовръстния път в Исперих ще бъде завършен до края на ноември, оповестяват от регионалната администрация.

Областният шеф на Разград Гюнай Хюсмен и заместител регионалният шеф Евгени Драганов са инспектирали през днешния ден обекта и се срещнали с напредъка по осъществяване на дейностите.

Укрепват свлачището край Асенова цитадела

Техническите ръководители разяснили, че поради натовареното придвижване с тежкотоварни камиони и съществуването на новоизградена водопроводна и канализационна мрежа ще бъде осъществен местен ремонт надлъжно по дължината на оста на пътя, като новата асфалтобетонна пътна настилка ще бъде построена от няколко пласта, с цел да бъде резистентен на слягания. Ще бъдат сменени старите амортизирани бордюри по целия сектор, ще се възвърне отводняването посредством разчистване на канавките, покачване на дъждоприемните решетки и капаци на ревизионни шахти на централния канал.

Дейности включват още полагане на хоризонтална маркировка и възобновяване на пътните знаци. Ремонтно-възстановителните работи ще се правят поетапно, като придвижването ще бъде в едната лента на улиците.

Общата стойност на типовете строително-ремонтни работи е за над 5,7 милиона лв.. Отсечката е част от второкласния републикански път Русе-Кубрат-Исперих-Дулово, който минава през три области: Русе, Разград и Силистра, допълват от регионалната администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР