Ремонтът на къщата на принц Хари и Меган Маркъл струва

...
Ремонтът на къщата на принц Хари и Меган Маркъл струва
Коментари Харесай

Ремонтът на принц Хари и Меган Маркъл ще струва 2,4 милиона

Ремонтът на къщата на принц Хари и Меган Маркъл коства 2,4 милиона английски лири и даже още не е приключен, заяви Мирър.

Парите идват от издръжката на кралското семейство, която по закон се обезпечава от данъкоплатците във Англия.

Принцът и брачната половинка му ще живеят в къща, издигната през 19-ти век, носеща името Фрогмор Котидж и намираща се на територията на замъка Уиндзор западно от Лондон.

Големите разноски идват от главния ремонт , който трансформира къщата от сграда, разграничена на пет дребни жилището, в необятен парцел с 5 спални, населяван от едно семейство.

Ремонтът на Фрогмор Котидж тече към този момент половин година, като включва замяна на носещите греди на покрива и цялата електрическа апаратура.-->

Не всички разноски по ремонта се поемат от данъкоплатците. В разпоредбите е записано, че издръжката покрива съществени неща, като подови настилки и облицовки на бани и тоалетни. За първокласни детайли, като описвания от английските медии " плаващ под " и студиото за йога, Хари и Меган заплащат от личния си джоб.

Смята се, че кралица Елизабет Втора е огромна привърженичка на концепцията младото семейство да се настани във Фрогмор Котидж и постоянно се осведомявала до каква степен е стигнал ремонта.
Досега Хари и Меган живееха в къща в границите на двореца Кенсингтън в Лондон, където живее брата на Хари, принц Уилям със фамилията си.

Но откогато се ожениха, Хари и Меган вървят по собствен път. Двамата се изнасят от Кенсингтън, а неотдавна беше оповестено и че се отделят от благотворителната фондация, която споделяха с Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън.

Издръжката, която получава кралското семейство за публични действия, заплати на чиновници, поддръжка на кралските дворци и разноски по пътувания е 82,2 милиона лири.
Тя се пресмята като % от осреднените доходи от кралските парцели през предходните две години.

Когато се постанова огромен ремонт, като течащата сега реставрация на Бъкингамския замък в Лондон, процентът се усилва и кралското семейство получава повече пари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР