Ремонтът на Графа възпят в песен. Българската певица и актриса

...
Ремонтът на Графа възпят в песен. Българската певица и актриса
Коментари Харесай

Дъщерята на Ваня Щерева възпя ремонта на Графа

Ремонтът на " Графа " възпят в ария. Българската певица и актриса Мила Роберт разгласява видеоклип за най-известния ремонт в страната - този на центъра на София.

Мила е облечена в електриковожълт работен гащеризон и се снима измежду техниката, ремонтните сектори, зад загражденията, струпаните материали и дружно с служащите, като на моменти част от тях танцуват дружно с нея.

„ Живея покрай „ Графа ”. Идеята за песента ми хрумна един път, когато се разхождах. Исках да видя дали мога да направя ария преди да е приключил ремонта. Приключение е да преминеш през центъра ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” певицата Мила Роберт. Според нея ремонтните действия ще приключат напълно скоро.

Преди да стартира сама да прави музика, през 2013 година дъщерята на Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Гергов се явява в предаването X Factor, а в този момент е студент по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Мила Роберт нашумя като певица с песента " Наше си е Саше ", откакто първо притегли вниманието със своя кавър на песента на Емил Димитров " Нашият сигнал ". По-късно мощно споделян в обществените мрежи бе и различен неин живописен кавър - този на " Квартална механа " на фолк певицата Ивана.

Тя показа и какво следва в музикалната ѝ кариера. „ Имам нова трагична любовна ария. Но мисля да я пусна наесен. Сега е време за нещо по-весело ”, сподели Мила Робърт.

Това е втора ария, отдадена на епичния ремонт. През есента Димитър Панев разгласява „ Песничка за плочката, за шарката, за наредителя и за изпълнителя й… “. Песента е кавър на фамозните шитове на „ Щурците ” – „ Две следи ” и „ Веселина “ и се радваше на хиляди гледания и споделяния.

Вижте видеото на Мила, под знака на музата " ул. Граф Игнатиев ":

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР