Ремонтът на "Граф Игнатиев" ще е най-тежък за 2018г. Направили

...
Ремонтът на "Граф Игнатиев" ще е най-тежък за 2018г. Направили
Коментари Харесай

Зам.-кметът на София разкри бъдещите ремонти в столицата

Ремонтът на "Граф Игнатиев " ще е най-тежък за 2018г. Направили сме организация, тъй че ремонтът да стане оптимално бързо, с цел да не пречим на жителите. Това съобщи зам.-кметът на Столичната община по направление "Транспорт и транспортни връзки " Евгени Крусев в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Ремонтът на площад Славейков би трябвало да завърши доникъде на лятото. Това е един от първите ни стадии, ще бъде възобновен и фонтанът на площада ", сподели още той.

"Движението на трамваите по ул. Граф Игнатиев към Лозенец и площад "Журналист " ще бъдат спрени, за това време ще бъде обезпечен заместващ рейс ", добави Крусев.

"Цялата градинка към храм "Свети Седмочисленици " ще бъде реновирана. Планът е да се реновира цялата област, само че там към този момент няма да има пазарче, ще бъде озеленено. По бул. Васил Левски ще се преасфaлтира секторът от Попа до университета. Ще се построи и подлез, който ще бъде бъдещо метро. Булеварда няма да се затваря напълно по нито едно време ", разкри зам.-кметът на София.

"Ремонтът на тунела на НДК ще се случи по най-бързия метод, стараем се да не затрудняваме жителите. Полагаме доста старания и бул. Тодор Каблешков да се случи в цялостния му габарит ", приключи Евгени Крусев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР