Ремонтът на един от най-наторавените булеварди в София приключва тази

...
Ремонтът на един от най-наторавените булеварди в София приключва тази
Коментари Харесай

Пускат движението по ремонтирания участък на бул. "България"

Ремонтът на един от най-наторавените булеварди в София завършва тази нощ. От на следващия ден придвижването по бул. " България " се възвръща.

Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира готовността на трасето. Пътят ще бъде пуснат за придвижване в двете посоки, само че ще продължи работата по метода - мостът от бул. " България ", към бул. " Витоша ", като проектът е работата там да завърши до 15 септември.

Снимка: БГНЕС

Около 1 милион и 700 хиляди лв. е цената на ремонта, а парите са от бюжета на общината. Утре ще бъде взето решение, дали ремонтът на булеварда ще продължи в частта му от Южната дъга, посока Бояна.
Тази нощ се възвръща придвижването в южното платно на бул. „ България ” От на следващия ден стартира ремонтът на северното платно
" Благодаря доста за търпението. Тежко решение беше за ремонта на бул. " България ", само че откакто се съобразихме с опциите на града, взехме решение предходната година да стартираме и да работим единствено през юли и август ", означи Йорданка Фандъкова.

Затрудненията, които причинихме на хората, употребяващи този маршрут, завършват, доста съм признателна за търпението, сподели още кметът на София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР