Ремонтът на булевард Тодор Каблешков, който трябваше да е готов

...
Ремонтът на булевард Тодор Каблешков, който трябваше да е готов
Коментари Харесай

Ремонтът на Тодор Каблешков тотално закъсня, довършването остава за пролетта

Ремонтът на бул. " Тодор Каблешков ", който трябваше да е подготвен до края на ноември, тотално закъсня и остава за през пролетта. Забавянето е с цели 80 дни, а от Столична община изясняват, че най-малко месец от него е пристигнало поради дъждове през юни и юли, а останалото с пробутване на газификация на частни парцели.

" Заради дъждовните дни през юни и юли се е натрупало забавяне от към месец. Строителят също по този начин трябваше да се съобрази с няколко плана за топлопроводи и газопроводи по линия на частни вложители, както и премахването на топлофикационен колектор, който се оказа, че не е настоящ ", съобщи в понеделник зам.-кметът по строителството Ангел Джоров.

Наред с това строителите се натъкнали на сградни отклонения, които не са били отразени в кадастралната карта.

До средата на ноември ремонтът на булеварда, само че единствено по южното платно, ще стигне до кръстовището с ул. " Лиу Айер ".

" Самото кръстовище ще го работим през идващия строителен сезон, както и рехабилитацията по северното платно, където ни следва да поставим нов износващ слой и нови тротоари. Тъй като влизаме в зимния сезон, ще оставим тези типове работа за през пролетта ", призна Джоргов и даже самичък пресметна, че забавянето ще бъде с към 80 дни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР