Ремонтът на бул. Кукленско шосе може да започне още през

...
Ремонтът на бул. Кукленско шосе може да започне още през
Коментари Харесай

Вижте кой е следващият голям булевард в Пловдив, който ще бъде ремонтиран!

Ремонтът на бул. " Кукленско шосе " може да стартира още през септември, като все още се прави организация с ВиК. Това съобщи кметът Иван Тотев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Най-вероятно обаче ще се ремонтира единствено източното платно, а западното ще остане за следващата година.

" Защо се прави организация? Защото откакто имаме определен реализатор, вършим срещи с ВиК, които да видят в какво положение е мрежата. Западното платно ще го оставим за следващата година сигурно, тъй като там има доста работа за ВиК. За източното платно би трябвало да получим едно писмо от ВиК, че няма нужда да се сменят тръби или в случай че би трябвало да се прави, да ни подсигуряват, че имат пари да го вършат дружно с нас. И откакто се разберем, ще стартираме ", изясни кметът.

Ремонтът по " Кукленско шосе " включва освен преасфалтиране, само че и тротоари, велоалея, осветяване. Ще се работи до землищната граница на Пловдив (малко след Митницата - б. а.). Ако въпреки всичко остават 100-200 метра, може да се създадат и те, тъй като Пловдив има съглашение за работа с община " Родопи ".

Предстои да бъде подписан контракт за ремонта на бул. " Кукленско шосе " с консорциум ДЗЗД " Кукленско шосе ", който завоюва публичната поръчка. Обединението е сред две компании –   " Пътища Пловдив " и " Транс консулт – 22 ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР