Ремонтът на авариралия мост, заради който в община Червен бряг

...
Ремонтът на авариралия мост, заради който в община Червен бряг
Коментари Харесай

Ремонтът на моста при Червен бряг може да стане за месец

Ремонтът на авариралия мост, поради който в община Червен бряг бе оповестено отчасти бедствено състояние, може да стане за месец откакто бъде определен реализатор, съобщи кореспондентът на .
Направеното изследване демонстрира, че за подсилване на оборудването ще трябват 985 000 лева Това заяви през днешния ден плевенският регионален шеф Мирослав Петров.
„ Документацията по случая е изпратена на Междуведомствената комисия за злополучие и повреди. Очакванията са в къси периоди да има мнение за разрешаване на казуса и взето решение за финансиране. Самите ремонтни действия могат да стартират откакто се организира процедура по желание на причинител. Трябва да се употребява профилирана и скъпа техника, която да извърши укрепването в къси периоди поради обстоятелството, че става въпрос за работа във вода. Срокът за осъществяване, според от метеорологичните условия, е от три седмици до месец оптимално. “, добави Мирослав Петров.
С казуса са се заели и трима плевенски народни представители от разнообразни политически сили – Пламен Тачев от ГЕРБ, Велислава Кръстева от Движение за права и свободи и Стефан Бурджев от Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР