Ремонт за 100 000 лева бе извършен в МБАЛ-Асеновград. Почти

...
Ремонт за 100 000 лева бе извършен в МБАЛ-Асеновград. Почти
Коментари Харесай

Ремонтираха изцяло 2 отделения на МБАЛ-Асеновград

Ремонт за 100 000 лв. бе осъществен в МБАЛ-Асеновград. Почти напълно ремонтирани бяха Отделенията по неврология и " Уши, нос, гърло " (УНГ). Средствата са обезпечени от бюджета на общинското болнично сдружение. Ремонтните действия включват боядисване, промяна на умивалници, замяна на електроинсталация, сложени са енергоспестяващи лампи и шумоизолация, както и други обновления.
Всички 43 остарели кревати в двете отделения са заменени с нови (33 - в неврология и 10 - в УНГ). " Надяваме се пациентите при прилагане да опазват оборудването и мебелировката ", прикани шефът на МБАЛ-Асеновград лекар Иван Червенков. На финала на ремонтните действия отстава да бъдат сложени первази и до дни да се доставят нови шкафове, столове и дргуи дребни мебели, изясни в умозаключение шефът на лечебното заведение. В двете новоремонтирани отделения на асеновградската болница работят общо 10 лекари.
УНГ разполага с 2 доктори и 6 медицински сестри. В Отделението по неврология пък работят 10 медицински сестри и 8 лекари, един от които е със степен на обучение " професор ". Към момента в УНГ се лекуват 4 пациенти, а в неврологията са настанени към 24 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР