Ремонт с оксижен може да е предизвикал огромния пожар снощи

...
Ремонт с оксижен може да е предизвикал огромния пожар снощи
Коментари Харесай

Работа с оксижен

Ремонт с оксижен може да е провокирал големия пожар нощес на зеленчуковата борса край петричкото село Кърналово. Огънят обхвана за минути десетки павилиони, а двама мъже бяха обгазени.

Все още няма повдигнати обвинявания, обявиха за от прокуратурата. По-рано денем са били арестувани четири лица, които са били освободени следобяд.

Огънят доста бързо погълнал 10 от складовите пространства. Високата температура унищожила и ремаркето на тежкотоварен камион. Гумите му гърмели една след друга, а полицията отделила региона.

На борсата се събрали десетки притежатели на складираната продукция. И пробвали да я спасят. Двама мъже са обгазени. Равносметките за всички притежатели са доста тежки. Унищожени са хиляди килограми продукция, а множеството хора нямат застраховки.

От полицията обясниха, че двама мъже, които са работили с оксижен в региона на борсата нощес са привикани на разпит. Една от версиите е, че те са провокирали пожара.

„ Много хора се опитваха да спасят стоката, която беше вътре. Положението беше доста зле. Много кафези изгоряха, камион също, доста стока “, разяснява кметът на село Кърналово Николай Златков.

Борсата е частна. Щети по общинска благосъстоятелност няма. Търговията през днешния ден в частта, която е незасегната, се осъществяваше умерено. Разчистването на опожарените хранилища обаче още не е почнало. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР