Ремонт на улиците в курортния комплекс Пампорово за близо 6,5

...
Ремонт на улиците в курортния комплекс Пампорово за близо 6,5
Коментари Харесай

Ремонт на улиците в Пампорово за близо 6,5 млн. лв. възлага Чепеларе

Ремонт на улиците в курортния комплекс Пампорово за близо 6,5 млн. лева с Данък добавена стойност разпорежда община Чепеларе.
Улиците, които подлежат на благоустрояване, са съществени транспортни връзки за достъп до редица туристически обекти в региона. По настилката им има деформации, мрежовидни пукнатини с друга ширина и проблеми с отводняването.
Предвидена е реорганизация и рехабилитация в сектора от третокласния път при ресторант „ Бялата къща “ към автобусната спирка при хотел„ Орфей “, около хотелите „ Снежанка “, „ Мургавец “, „ Пампорово “ и още веднъж до кръстовището при автобусната спирка.
Следващият обект обгръща сектора от хотел„ Айсберг “ до хотел„ Камелия “ като алея с най-вече пешеходно придвижване. Третият сектор е от хотел„ Пампорово “ до Творческия дом на Българска национална телевизия.
Четвъртият е от хотел„ Снежанка “ до хотел„ Бор “. Петият обгръща сектора от хотел „ Пампорово “ до Творческия дом на Българска национална телевизия в посока към хотел „ Евридика “.
Поръчката е инженерингова и и по нея е планувано правене на механически планове по всички елементи, а по-късно осъществяване на строително-монтажни работи.
Минималният период за осъществяване на поръчката е 405 дни. Срокът за приемане на предложения е 27 ноември, а отварянето им ще е на идващия ден в община Чепеларе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР