Ремонт като на пожар кипи от два дни на бул.

...
Ремонт като на пожар кипи от два дни на бул.
Коментари Харесай

Ремонт до Тунела след Вавилонската кула СНИМКИ

Ремонт като на пожар кипи от два дни на бул. " Цар Борис III Обединител " до Тунела, където след блестящата Вавилонска кула остана истински разгром. Цяла войска техника и служащи къртят асфалта и бетона, с цел да слагат бордюри, разграничителни линии, светофари, електрически стълбове, маркировка. Всичко това беше отстранено поради един час шоу и още два - техно празненство посред булеварда.

На строителите им се взима душата, тъй като от Община Пловдив оповестиха, че от понеделник, 21 януари, се колите ще могат да минават през Тунела. Връща се и градският превоз. Булевардът е затворен от 27 декември, което сътвори още по-голям безпорядък в градския трафик.

Немската компания, наета да провежда откриването, разглоби 30-метровата сцена, с цел да я отнесе в Германия. От грандиозното събитие останаха единствено фотоси, видео, мемоари, рецензии и прокурорско следствие защо са изхарчени 3 млн. лв.. Към тях би трябвало да се прибавят и разноските по възобновяване на булеварда. Строителите ще работят и в почивните дни.

Снимки: Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР