Реквизиторът, който е дал на Алек Болдуин зареденото оръжие, с

...
Реквизиторът, който е дал на Алек Болдуин зареденото оръжие, с
Коментари Харесай

Реквизиторът на Болдуин призна, че е допуснал грешка

Реквизиторът, който е дал на Алек Болдуин зареденото оръжие, с което бе убита операторка на снимачната площадка на " Ръст ", изрази шока и тъгата си в понеделник в първите си обществени мнения след нещастието.

Ролята на Дейвид Холс в случая на снимачната площадка на уестърн от 19-ти век в Ню Мексико предишния месец беше подложена на инспекция, откакто той сподели на полицията, че не е съумял да ревизира изцяло огнестрелното оръжие преди съдбовния случай.
 Режисьорът Виктор Божинов за съдбовния случай с Алек Болдуин: Това е цялостна скотщина и безнаказаност (ВИДЕО) Режисьорът Виктор Божинов за съдбовния случай с Алек Болдуин: Това е цялостна скотщина и безнаказаност (ВИДЕО)
Вчера (27 ноември) стана ясно, че прокуратурата обмисля да повдигне обвинявания за съдбовния случай, при който артистът Алек Болдуин з...

В изказване пред New York Post в понеделник Холс сподели, че е " шокиран и тъжен " от гибелта на Халина Хътчинс.

„ Халина Хътчинс беше освен един от най-талантливите хора, с които съм работил, само че и другар “, написа Холс.

„ Надявам се, че тази покруса ще подтикне промишлеността да преоцени своите полезности и практики, с цел да подсигурява, че никой още веднъж няма да пострада в креативния развой “, добави той.

Според заповедта за обиск той споделил на детективите, че би трябвало да ревизира дали всички патрони в револвера Colt.45 са халосни, „ само че не го направи “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР