Ректорът на Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград в съответствие

...
Ректорът на Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград в съответствие
Коментари Харесай

Ректорът на Югозападния университет с категорична подкрепа за Иван Гешев

Ректорът на Югозападен университет "Неофит Рилски " - Благоевград в сходство с член 173, алинея 8 от Закона за правосъдната власт изрази мнение за поддръжка на кандидатурата на господин Иван Гешев за основен прокурор на Република България.

Ето каква се споделя в формалния документ:

„ През последните години се следи активизиране на активността на прокуратурата като орган за правда и отбрана правата и свободите на жителите в Република България “, декларира проф. доктор Борислав Юруков.

„ Високите оценки за постигнатите триумфи и професионалните качества при реализираното методическо управление на господин Иван Гешев върху координацията на прокуратурата са доказани в мнения на редица професионални български и задгранични организации “, показва още той.

„ Считаме, че е належащо да се поддържа и пази изразяването на доверие в българските държавни органи, респективно към органите на правосъдната власт “, акцентира юристът.

„ Единодушната поддръжка за кандидатурата на господин Иван Гешев от Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет е задоволително показателна за неговите професионални, морални и нравствени качества. Ето за какво още един път показваме пред Пленума на Висшия правосъден съвет своята поддръжка за кандидатурата на господин Иван Гешев за основен прокурор на Република България “, се споделя в документа.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР