Ректорът на икономическия университет в Атина затвори висшето учебно заведение,

...
Ректорът на икономическия университет в Атина затвори висшето учебно заведение,
Коментари Харесай

Затвориха икономическия университет в Атина заради наркотици

Ректорът на икономическия университет в Атина затвори висшето образователно заведение, с цел да защищити студентите от разпространяването на опиати. Опозиционните партии упорстват за незабавна реакция на Министерството на образованието, оповестява БНР.
"Положението към този момент е отвън надзор, постройката на висшето образователно заведение се е трансформирала в сборище на наркомани, а дилъри оферират опиати на всички места ", оплакват се студентите. Те оповестяват, че даже се опасяват да посещават образователните занятия.
Ректорът на университета Емануил Гиакумакис заяви пред медиите, че се е обърнал за помощ към всички отраслови служби от Министерството на здравеопазването до Общината и Полицията. "Досега няма никаква реакция ", съгласно студенти и преподаватели.
Студентите разказват потресаващи случки на наркомани в тежка форма, които даже вземат опиати в образователните зали. "Навсякъде в двора на университета намираме спринцовки, а дилъри оферират гладко опиати ", оповестяват от управлението на студентския съвет.
Университетът ще остане затворен до момента в който управляващите не отстранен всевъзможен риск за живота и здравето на студентите, безапелационен е ректорът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР