Рекордьорът с 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер призна,

...
Рекордьорът с 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер призна,
Коментари Харесай

Роджър Федерер: Тенисът ще ми липсва много

Рекордьорът с 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер призна, че не му остава доста време на корта и краят на кариерата му наближава. В момента швейцарецът се възвръща от интервенция на коляното и се надява да бъде изцяло подготвен за началото на идващия сезон.

" По принцип бях угрижен единствено за здравето си, само че в този момент ми липсва възприятието да играя пред цялостни трибуни. Знам, че моментът, в който ще се откажа, е все по-близо и по-близо. Тенисът ще ми липсва доста. Трябва да бъда толерантен и да не преставам да работя. Щеше да е елементарно да се откаже в този интервал, само че желая да продължа да си давам късмет да се любувам на играта. Ще ми отнеме много време да се върна в топ форма ", показа Маестрото пред Die Zeit.

" Съперничеството ни бе гневно и от време на време не бе елементарно. Имали сме страхотни борби, само че постоянно е имало почитание сред нас. Ние бяхме наясно, че представяме обичания си спорт и сме образец за доста хора. Семействата ни се схващат доста добре постоянно се поздравяваме един различен за триумфите ", разяснява Федерер за съперничеството си с Надал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР