Рекордьорът с 20 шампионски титли в Англия Манчестър Юнайтед обяви,

...
Рекордьорът с 20 шампионски титли в Англия Манчестър Юнайтед обяви,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед връща пари на феновете за сезонните билети

Рекордьорът с 20 шампионски трофеи в Англия " Манчестър Юнайтед " разгласи, че ще възвърне на почитателите си сумите за сезонните билети за всички срещи, на които няма да могат да участват поради пандемията от ковид.

Сезонът във Висшата лига бе преустановен през март, а " Юнайтед " са пети във краткотрайното класиране и имат да изиграят още четири домашен мача, само че те ще се проведат без аудитория. 

" Споделяме вашето отчаяние, че няма да можете да гледате " Юнайтед " от стадиона. Но използваме опцията да ви насърчим да оказвате непрекъсната и лоялна поддръжка от комфорта и сигурността на вашия дом ", се споделя в изказване на клуба до почитателите. 

От " Манчестър Юнайтед " помолиха почитателите да не пътуват до нито един стадион, на който тимът играе мачовете си по време на пандемията, както и до края на рестриктивните ограничения. Играчите възобновяват тренировки от сряда след повече от два месеца без футбол. В отбора няма заболели от ковид, оповестиха от управлението на " алените дяволи ".

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР