Рекордьорът по титли в английския футбол Манчестър юнайтед е изправен

...
Рекордьорът по титли в английския футбол Манчестър юнайтед е изправен
Коментари Харесай

"Манчестър юнайтед" е пред угрозата да изгуби спонсорството на "Шевролет"

Рекордьорът по трофеи в британския футбол " Манчестър юнайтед " е изправен пред угрозата да изпусне един от основните си спонсори, оповестява " Таймс ". Според информацията в клуба са обезпокоени, че " Шевролет " няма да възобнови контракта си.

Американският производител на коли, част от " Дженеръл мотърс ", постави логото си на фланелките на " Юнайтед " от сезон 2014-2015. Договорът на стойност 450 млн. паунда е до 2021 година

Американците считат, че са надценили договорката, написа " Таймс ", като се базира на свои източници. В " Дженеръл мотърс " са разочаровани поради неналичието на спортни триумфи на клуба от " Олд Трафорд ".

" Мачнестър юнайтед " има оттегляне след раздялата си със сър Алекс Фъргюсън. Отборът не е ставал първенец от 2013 година

Посочва се, че в клуба към този момент търсят авариен вид, в случай че " Шевролет " се отдръпна. Ръководството е решително, че ще продължи да има непоклатимост в комерсиално отношение даже и при крах в шампионата.

През септември " Манчестър юнайтед " регистрира рекордни доходи. Изпълнителният шеф на клуба Ед Уудърд изрази задоволството си от финансовите резултати и доказателството, че марката продължава да бъде измежду най-разпознаваемите в международен мащаб. Той обаче открои желанието да се печелят титли. " Това е главната ни цел. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР