Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал призна, че

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал призна, че
Коментари Харесай

Загубата на US Open: Надал призна, че не знае кога ще се завърне на корта

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем Рафаел Надал призна, че не знае по кое време ще се завърне на корта след загубата си от Франсис Тиафо в четири сета на осминафиналите на US Open тази нощ. 36-годишният испанец, който бе преследван от травми през този сезон, записа първо проваляне в шампионатите от Големия шлем за годината, само че разкри, че може и да си вземе по-дълга отмора.

" Трябва да се прибера вкъщи. Трябва да оправя някои неща, живота, не знам по кое време ще се завърна. Ще се опитам да съм подготвен душевен. Когато се усетя подготвен още веднъж да играя, ще бъда на корта ", показа Надал, чиято брачна половинка Сиска е бременна с първото им дете. Малко преди началото на Откритото състезание на Съединени американски щати брачната половинка на Рафа бе призната в болница като защитна мярка, а испанецът не скри, че нейното здраве ще бъде приоритет в идващите месеци.

Към момента идващият шампионат в графика на Надал е отборната конкуренция Лейвър Къп, която ще се проведа в интервала 23-25 септември, само че наподобява много евентуално той да не вземе присъединяване. Въпреки загубата си от Тиафо, Рафа продължава да има положителни шансове да оглави международната класация за девети път в кариерата си от идващия понеделник. За да се случи това, би трябвало Карлос Алкарас и Каспер Рууд да отпаднат преди финала на шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР