Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров
Коментари Харесай

Стилиян Петров ще облече отново екипа на "Селтик" в благотворителен мач

Рекордьорът по мачове за националния тим на България Стилиян Петров провежда благотворителен мач на 8 септември в Глазгоу. Бившият халф ще играе още веднъж с екипа на " Селтик ", а другият тим ще бъде воден Джеймс Милнър, който беше съотборник на Петров в " Астън Вила ".

Срещата се провежда от фондацията на Стилиян Петров, която оказва помощ на заболели от левкемия. Бившият футболист беше диагностициран с остра левкемия през март 2012 година сполучливо се излекува.

Двубоят е разгласен под надпис " Среща против рака " и ще бъде на 8 септември, тъкмо пет години, откакто Петров направи бенефиса си на " Селтик парк " пред 60 хиляди души.

Засега присъединяване в мача са удостоверили някогашните съотборници на Петров при " детелините " Хенрик Ларсон и Любомир Моравчик, както и Христо Стоичков и Стивън Джерард.

" Организирал съм доста благотворителни начинания, само че всяка една изява пред почитателите на " Селтик " е нещо особено. Много се веселя, че и хора, които в никакъв случай не са се докосвали до магията на този клуб като Джеймс Милнър ще бъдат част от мача ", разяснява Петров.

Билетите за срещата са на цена от 14 паунда, а за деца под 16 години и възрастни над 65 година - 6 паунда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР