Рекордьорът по голове за националния тим по футбол Димитър Бербатов

...
Рекордьорът по голове за националния тим по футбол Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербо удари рамо на Жозе Моуриньо

Рекордьорът по голове за националния отбор по футбол Димитър Бербатов се изрече в поддръжка на мениджъра на Тотнъм - Жозе Моуриньо. Българинът, който е някогашен състезател на " шпорите ", е безапелационен, че оценки за работата на португалеца може да се слагат едвам откакто премине и идващият сезон по футбол.

" При Маурисио Почетино нещата потеглиха зле, всички виждаха това и мисля, че изборът на Жозе Моуриньо е добър за Тотнъм. Не мисля, че клубът е направил крачка обратно. Всеки треньор заслужава най-малко един цялостен сезон, с цел да има опция да направи селекция и да осъществя своята философия за играта. " Шпорите " претърпяват сложен интервал, само че може да съдим Моуриньо едвам след края на идващия сезон ", разяснява Бербатов, представен от Мирър.

" Играчите имат потребност от време да се приспособят към условията на новия треньор, изключително когато неговият жанр е друг от този на предшественика. Но имам възприятието, че някои играчи не играят за тима, а пробват да вземат славата за себе си. Когато Сон се излекува от травмата, шпорите би трябвало да му дават пространство по-бързо при контраатаките. Това са дребни елементи, които имат огромно значение във футбола ", сподели още Бербатов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР