Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов смята, че

...
Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов смята, че
Коментари Харесай

Бербатов: Не можем да се надиграваме с англичаните

Рекордьорът по голове за националния тим Димитър Бербатов счита, че България ще поправя грешките си от първия мач против Англия, изгубен от " лъвовете " с 0:4.

Трите лъва гостуват в София в понеделник, откакто преди два дни позволиха изненадваща загуба с 1:2 от Чехия.

" Резултатът тогава не беше добър за нас. Допуснахме неточност за първия гол, в този момент е нужно да поправяме тези грешки ", сподели Бербатов пред английски медии. - " Всичко зависи от това ние да бъдем в действителност съсредоточени, когато владеем топката ".
" Болен " британски национал се лекува в казино Джеймс Мадисън ще би трябвало да дава пояснения...
" Имаме потребност от това, тъй като играчите на Англия са доста дейни. Те те слагат напрегнат и те карат да допускаш неточности. А когато си изправен против в действителност бързи играчи като Рахим Стърлинг, Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, можеш да изпаднеш в неприятности. Гарет Саутгейт разполага с трогателен отбор, който играе футбол. ", счита някогашният нападател на " Манчестър Юнайтед ".

" Играта му е умна и забавна. Можете да видите това от метода, по който топката се разпределя, и от придвижването на футболистите, че те имат хрумвания и следват тактиката. Затова би трябвало да сме деликатни. Трябва да направляваме топката, а в случай че получим голова опция, да осъществяваме. Очаквам съвсем същия състав на България, който игра и на " Уембли ". Мисля, че ще се пазиме повече, тъй като да опитваме да се надиграваме с Англия, ще ни донесе огромни неприятности ", добави Бербо.
Британски вестник за родните почитатели: Нацистки знамена, свастики и расизъм The Telegraph с просторен материал преди европейската подготовка
Вече една година националният ни тим по футбол няма победа. " Лъвовете " изгубиха всички шансове за класиране за Евро 2020 през квалификациите, откакто от началото на акцията имат единствено 3 точки. За играчите на Красимир Балъков остават очакванията за класиране на европейското през плейофите, само че присъединяване им там към момента не е несъмнено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР