Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов официално обяви

...
Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов официално обяви
Коментари Харесай

Бербатов официално окачи бутонките на пирона

Рекордьорът по голове за националния тим Димитър Бербатов публично разгласи края на своята спортна кариера. Съобщението бе предстоящо, тъй като от две години нападателят не може да си откри тим, в който да играе. Датата обаче бе определена особено – на 19 септември, тъкмо преди девет години, той вкара хеттрик за " Манчестър " (Юнайтед) против " Ливърпул ". Тогава " алените дяволи " завоюваха дербито с 3:2.

" Това решение го мисля от дълго време, само че сърце не ми даваше да призная. Това е краят на моя професионален футболен път. Дойде и този миг, той пристигна от дълго време, само че когато обичаш нещо толкоз доста, не можеш да си признаеш ", разгласи Бербатов първо пред " Дарик радио ".

" Още ми се играе, не го укривам. Мисля, че в случай че се напъна, умерено мога да играя тук (в България) до 40 години. Но казусът е, че съм привикнал на доста други неща, тъй като съм играл в чужбина ", сподели той.

По-късно Бербатов популяризира новината и в обществените мрежи.

" На този специфичен ден през днешния ден (ако не знаете за какво, проверете историята) взех решение да споделя с вас нещо, което от известно време подготвям да обявявам, само че по този начин и не публикувах… Не зная защо… Зная, че някои от вас мислят, че към този момент съм се отдръпнал и в този момент вероятно се чудят какво, по дяволите, та ние знаем, че не играеш футбол. Опитвах се да си намеря нещо предходната година… Не стана. Някой ми сподели, че би трябвало да заявя нещо, да споделя известие за прощаване. Така че - ето го!”, написа известният нападател.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР