Рекордьорът по голове за националния Димитър Бербатов изрази мнение пред

...
Рекордьорът по голове за националния Димитър Бербатов изрази мнение пред
Коментари Харесай

Бербатов стиска палци на Кобрата срещу Джошуа

Рекордьорът по голове за националния Димитър Бербатов изрази мнение пред британските медии, че най-хубавият ни боксьор Кубрат Пулев може да шокира Антъни Джошуа и да му отнеме международните трофеи.

" Като българин, несъмнено, желая Пулев да победи. Сега той има шанса да покаже какъв брой добър може да бъде и съм сигурен, че Кобрата ще бъде въодушевен за победа. Все още има въпроси дали или къде ще се състои този мач. Четох, че може даже да се играе в Хърватия или на стадиона на Тотнъм. Ако въпреки всичко се състои, уповавам се, че ще завоюва. Изненадите се случват и мисля, че той може да го шокира. Джошуа към този момент бе шокиран от Руис, тъй че новобранците могат да печелят, даже и против Джошуа”, съобщи Бербатов, представен от Dsport.

По последна информация от мениджърa на британеца - Еди Хърн, мачът за международната купа в тежка категория сред Пулев и Джошуа може да се състои в по-малка зала и пред по-малко фенове по-късно през годината, само че наложително това ще се случи във Англия. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР