Рекордьорът по голове за Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че

...
Рекордьорът по голове за Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че
Коментари Харесай

Уейн Рууни: Предпочитам Почетино пред Ерик тен Хаг в Ман Юнайтед

Рекордьорът по голове за Манчестър Юнайтед Уейн Рууни съобщи, че би предпочел идващият управител на отбора да бъде Маурисио Почетино, а не Ерик загар Хаг.

Според английските медии Почетино, който сега води Пари Сен Жермен, и Тен Хаг, който е отпред на Аякс, са любимци за мениджърския пост на " алените дяволи ", който става незает в края на сезона. В момента той се заема от германеца Ралф Рангник,

Преди да поеме ПСЖ, Почетино работи в Англия в Саутхямптън и Тотнъм и изведе " шпорите " до край в Шампионската лига, като съгласно Рууни опитът му във Висшата лига му дава преимущество пред Тен Хаг.

" Почетино към този момент е бил във Висшата лига, познава я. Ако аз трябваше да предпочитам сред тях двамата, щях да взема него. Той ще се нуждае от време безспорно, само че в случай че го получи, ще реализира доста положителни резултати ", съобщи Рууни, който сега е управител на втородивизионния Дарби Каунти.

Манчестър Юнайтед заема седмо място във Висшата лига с 51 точки, само че изостава единствено с 3 от четвъртия Тотнъм осем кръга преди края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР