Рекордьорът по голове на Световните първенства по футбол – германецът

...
Рекордьорът по голове на Световните първенства по футбол – германецът
Коментари Харесай

Уволниха Мирослав Клозе

Рекордьорът по голове на Световните шампионати по футбол – германецът Мирослав Клозе, беше уволнен от треньорския пост на елитния австрийски клуб Алтах, заяви организация ДПА. Клозе престоя отпред на скромния отбор от Форалберг едвам девет месеца, само че не можа да го вдигне от последното 12-о място в класирането. Миналата година Алтах се избави по знамение, като приключи на предпоследната 11-а позиция.

" Мирослав Клозе даде всичко, на което беше кадърен, от първия до последния ден в нашия клуб. Беше ужасно преживяване за нас да го имаме като треньор, само че на първо място като човек в Алтах ", съобщи ръководещият шеф на клуба Кристоф Лангле в изказване за медиите.

" И макар че една треньорска промяна постоянно е доста мъчително решение, доста по-важно за всички е Алтах да остане в елита на австрийския футбол и да играе в Бундеслигата и през сезон 2023/24 ".

Последният мач не беше по никакъв начин неприятен като държание на тима и като резултат, защото те приключиха 1:1 с първенеца и водач Република България Залцбург, само че предходната насъбрана история и показване на отбора оказа по-сериозно въздействие. Алтах има 17 точки на дъното, с 1 повече от тях позиция по-нагоре са Рийд и Хартберг./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР