Рекордното попълнение в историята на Атлетико Мадрид Жоао Феликс отговори

...
Рекордното попълнение в историята на Атлетико Мадрид Жоао Феликс отговори
Коментари Харесай

Жоао Феликс: Кристиано ми даде много съвети, нямам търпение да се изправя срещу Азар

Рекордното попълнение в историята на Атлетико Мадрид Жоао Феликс отговори на голям брой въпроси, изпратени до него от футболни почитатели.

“Дали Кристиано Роналдо ми е давал препоръки? Да, доста. В първия ми мач за Португалия (3:1 над Швейцария за Лигата на нациите - б.р.) той ми даде доста препоръки. Каза ми да бъда спокоен и да играя моя футбол. Идолът от детството ми? Кака. Срещу кого нямам самообладание да се изправя? Еден Азар, тъй като той също ми е кумир, който съм гледал преди и бих желал да видя по какъв начин играе.

You asked, new @atletienglish star Joao Felix answered https://t.co/PT6cF7gAsg pic.twitter.com/95HtMm7tEc
— B/R Football (@brfootball) July 25, 2019 Срещу кого е най-трудно да се дриблира? Върджил ван Дайк. С кои трима индивида бих вечерял? Неймар, ЛеБрон Джеймс и Бен Симънс. Диего Симеоне? Чудесно е да се работи с него. Той е един от най-хубавите Ще науча доста от него, а тъкмо това желая.
Предпочитам да печеля Ла Лига, Шампионската лига и Златната топка в една и съща година, в сравнение с да стана международен първенец.

Joao Felix’s all-time XI would be incredibly fun to watch pic.twitter.com/Z7SfdrzqHB
— B/R Football (@brfootball) July 25, 2019 Цената ми? Не ме интересува нито това, нито заплатата. Просто желая да играя и да си правя работата. Това е най-важното. Сбъдната фантазия е да играя за Атлетико, един от най-хубавите отбори в Европа и света. Много съм благополучен. Нямам проблеми с напрежението, това ми е работата. Трябва да знам по какъв начин да се оправям с него. Как се оправих с рецензиите в предишното? Просто продължих да работя и да чувам хората, които ми желаят най-хубавото. Работа, работа, работа”, показа Феликс пред Bleacher Report.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР