Рекордно тегло е достигнала покрай безразборното похапване покрай новогодишните празници

...
Рекордно тегло е достигнала покрай безразборното похапване покрай новогодишните празници
Коментари Харесай

Гала се претегли в ефир и се шокира от резултата

Рекордно тегло е достигнала около безразборното похапване около новогодишните празници Гала. Преди няколко дни водещата на утринното предаване " На кафе " по Нова телевизия извади кантарче и реши да се претегли, писа " Уикенд “. 

Блондинката накара всички ководещи от нейният екип измежду които са Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров, Ева Веселинова и Андреа Банда-Банда да се претеглят, с цел да видят какъв брой са наддали след изобилните трапези по Коледа и Нова година.

Естествено Патрашкова отхвърли да стъпи на кантара, само че Гала самонадеяно се качи, а когато се появиха цифрите 62, тя изпадна в потрес.

Водещата не повярва на очите си и се качи наново. Тя очевидно се разстрои и се закани да стартира фрапантна диета, с цел да върне по-минималистичното си тегло, което нормално варирало сред 56 и 58 кг. Ева Веселинова се оказа 59 кг, дребничката Андреа тежеше едвам 49, а мъжете Илиян и Юлиян бяха сответно 89 и 112 кг. 

След тегленето в ефир Гала незабавно предходна единствено на фрешове. Три дни откакто тежеше 62 кг, тя съумяла да смъкна цели 3 кг. с апетит и още веднъж се претегли пред очите на феновете на Нова телевизия.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР