Рекордно кратко заседание се проведе в сряда в Народното събрание.

...
Рекордно кратко заседание се проведе в сряда в Народното събрание.
Коментари Харесай

БСП: Управляващите назначават „калинки” на важните постове

Рекордно малко съвещание се организира в сряда в Народното събрание. Депутатите изчерпаха дневния си ред за тъкмо два часа. Уплътниха ги обаче освен с бързо законодателство , само че и със скандал.

В декларация Българска социалистическа партия упрекна ръководещата коалиция, че взима решения въз основата на подмолни сделки. В резултат на това на значими постове се назначавали така наречен „ калинки ” – заслужили партийци без нужните качества.

Доказателството за съществуването на „ скрито съглашение ” пристигнало във вторник персонално от вицепремиера Валери Симеонов , настояват още социалистите. По негово гледище се организира среща на водачите в ръководството за изясняване на връзките.

В отговор на обвиняванията на Българска социалистическа партия , ГЕРБ извади лист с триумфите си досега. Депутатът от ръководещото болшинство Антон Тодоров пък упрекна съветника на президента Иво Христов в разглеждане на секретна документи, обвързвана със договорката за новите бойни самолети.  

По време на държавното съвещание пък съществена тематика бяха оръжията. Кабинетът ще утвърди отчет за контрола върху износа на военна продукция през предходната година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР