Рекордните тон и половина капачки предадоха от Градска библиотека Паисий

...
Рекордните тон и половина капачки предадоха от Градска библиотека Паисий
Коментари Харесай

Рекорд: Асеновград събра тон и половина капачки за бъдеще

Рекордните звук и половина капачки предадоха от Градска библиотека " Паисий Хилендарски " - Асеновград в поддръжка на националната благотворителна акция. Това е връх и за града, и за цялата община. Количеството е събрано за по-малко от 10 месеца - в интервала от септември 2019 година до юни 2020 година Традиционно в самодейността са се присъединили най-вече асеновградчани.
" Всички бяха доста дейни по време на цялата акция. Капачките бяха излъчени, както от младежи, по този начин и от възрастни хора, които постоянно идваха в библиотеката, където е главният пункт за събирането ", показват от библиотечната институция в града. В това впечатляващо количество събрани пластмасови капачки влизат и капачките от 2-те сърца, ситуирани в Асеновград.  Това е връх за града и общината. Според основателите от библиотеката, този резултат демонстрира обединяване, угриженост, съпричастност и интензивно присъединяване от всички асеновградчани и поданици на обитаемоте места в общината. А това дава вяра и тласък на уредниците да продължат с акцията.
Припомняме, че концепцията започва през есента на 2017 година и за по-малко от 3 години стана доста известна в България. Благодарение на акцията за към този момент са дарени 22 кувьоза, като един от тях бе възложен на МБАЛ - Асеновград през октомври 2019 година Кампанията в цялата страна е непрекъсната и събирането на капачки в пункта на Градска библиотека в града продължава. Интересът, от страна на асеновградчани, е огромен и продължава да пораства. Капачки могат да се носят всеки ден от 08:30 ч. до 17:00 ч. в постройката на библиотеката в Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР