Рекордните 9 милиарда долара са били похарчени онлайн за пазаруване

...
Рекордните 9 милиарда долара са били похарчени онлайн за пазаруване
Коментари Харесай

Рекордни онлайн продажби на Черния петък в САЩ

Рекордните 9 милиарда $ са били изхарчени онлайн за извършване на покупки на Черния петък в Съединените щати. Това е с милиард и половина повече спрямо предходната година.

Ръстът е поради рестриктивните мерки в изискванията на ковид. Хората към този момент купуват по интернет и неща като хранителни артикули и алкохол, с които по-рано се доставяха от физическите магазини.

И тази година имаше опашки пред комерсиалните центрове, само че липсваше нормална навалица вътре в магазините.

Данни за общия размер на продажбите към момента няма, само че съгласно прогнозите те могат да надвишават 12 милиарда $, което също е връх за Съединени американски щати.

Снимка: БГНЕС / EPA

Анализаторската компания чака идният Кибер понеделник да бъде денят с най-големи онлайн продажби в историята на Съединени американски щати и на него да бъдат изхарчени сред 10,8 милиарда $ и 12,7 милиарда $.

От подема в онлайн търговията завоюваха както огромни търговски вериги, по този начин дребни търговци. Продажбите на огромните магазини са скочили с 403% в Деня на благодарността и на Черния петък по отношение на междинното на ден равнище за октомври. Увеличението при продажбите на дребните магазини е сходно – 349%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР