Рекордните 9 710 лева събраха бизнесмени от Асеновград, Първомай и

...
Рекордните 9 710 лева събраха бизнесмени от Асеновград, Първомай и
Коментари Харесай

Рекордните 9 710 лв. събраха за благотворителност предприемачи от Асеновград

Рекордните 9 710 лв. събраха предприемачи от Асеновград, Първомай и Панагюрище на обичайния си Благотворителен коледен бал, който се организира в града на виното  булчинските рокли. Средствата ще бъдат вложени във Фонда на асеновградския Съюз на бизнесмените, посредством който се подкрепят асеновградчани в потребност и надарени деца.

1 350 лв. ще бъдат дарени на Лизавета Иванова , която има потребност от средства за лекуване против диагнозата " Множествена склероза ". Подпомогнат и в борбата си против рака на дебелото черво ще бъде Николай Иванов от квартал " Горни Воден ". На младият мъж ще бъдат дарени 1 810 лв..

На събитието бяха връчени и наградите за " Предприемач на годината " в Асеновград. С купата " Дарител на годината " бяха отличени двама от предприемачите на града: Георги Запрянов - притежател на строителна компания и Селим Емин - притежател на компания за почистващи и перилни препарати. Последният взе участие в благотворителен търг, проведен от шампионката по бокс Станимира Петрова, като средствата ще бъдат дарени за жена, потърпевша и останала парализирана след претърпяна злополука. Емин наддавал и откупил медала на шампионката по таекуон-до от Асеновград Катерина Бейчева. След това, той решил да й го върне. А самата Катерина Байчева бе наградена от асеновградските предприемачи за проявено състрадание и доблестен жест.

Собственик на ресторант пък Ангел Ангелов получи премия за " Активен принос към Съюза на предприемачите–Асеновград ". Призът за " Успешна обществена политика " бе връчен на Борислав Ангелов - притежател на компания за захарни произведения. Наградата за " Дългогодишен и проспериращ бизнес " отиде  при Атанаска Велчева, чиято активност е в Първомай и към този момент 30 години шие български флагове.

Георги Запрянов бе почетен и с още две самопризнания - " Произведено в Асеновград " и " Фирма на годината ". " Инвеститор на годината " стана Николай Павлов - притежател на транспортна компания. " Предприемач на годината " за осми път стана Васил Пиронков, занимаващ се с автобусни транспорти и строително-монтажни действия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР