Рекордните 4 часа е стигнало за много туристи чакането тази

...
Рекордните 4 часа е стигнало за много туристи чакането тази
Коментари Харесай

КОШМАР: 4 часа чакане стигна опашката в Банско тази сутрин

Рекордните 4 часа е стигнало за доста туристи чакането тази заран за вход към лифтовете на най-популярния ски курорт в страната Банско, сигнализираха читатели на Lupa.bg. От началото на тази седмица висенето по опашките е стигнало пика си и даже с шанс и строга организация за старт на чакането в 08,00 часа качването до пистите лишава към 2 часа. 

Дори почтително заплатилите си сезонни карти, които би трябвало да получават преимущество, се оказали прецакани поради големия напор от скиори и сноубордисти и " вип коридорът ", както го назовават, също към този момент отнемал час и половина - най-вече поради контракт сред концесионера и оператор на лифтове и влековете и туристически компании, осигуряващи зимните ваканции на чужденците. 



Курортът е фрашкан с британци, които обаче надалеч не са удовлетворени от предългото очакване за вход на пистите. Въпреки това в " Сън " преди броени дни се появи огромен материал, в който англичаните хвалят евтината бира и храна, за сметка на опашките. 

Според разказите на почитателите на зимните спортове обаче ситуацията с чакането ще се усложни в допълнение от на следващия ден и през уикенда, когато се чакат още няколко стотин мераклии за спускания. И в случай че в този момент опашката се вие от реката, през Г-образна форма край паркинга до входа за лифтовете, в идните дни ще бъде още по-километрична. 



На всичкото от горната страна преди няколко дни всички уреди са били затворени поради плевел вятър по скатовете, само че все пак търговията на картите за тях е траяла да върви на цялостни обороти, въпреки и потенциалът от дълго време да е привършен. 

А обществените мрежи са цялостни с видеоклипове от грандиозното висене, в допълнение с щракнати съответно снимки на настоящия ценоразпис. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР