Рекордни хонорари заработва актьорът Виктор Калев след раздялата с Шоуто

...
Рекордни хонорари заработва актьорът Виктор Калев след раздялата с Шоуто
Коментари Харесай

Любимец на Слави прибира 300 бона след раздялата с шоуто

Рекордни възнаграждения заработва артистът Виктор Калев след раздялата с „ Шоуто на Слави ”. Комикът напряко забогатя, а постановката му „ Грамофонът ”, която показва интензивно в страната и чужбина, му носи повече от положителни доходи.

Само за миналата 2018 година той е заявил облаги от съвсем 300 000 лева Графикът на Калев е напълнен и за цялата 2019 година и се чака в края на годината сметките му да набъбнат още повече.

През последните месеци артистът имаше редица участия и зад граница. А те нормално му носят още по-добри доходи, написа „ България през днешния ден ”.

Близки до артиста споделят, че той е извънредно удобен и финансово добре насочен. Затова и не харчи непотребни пари. Още при започване на „ Грамофонът ”, Калев пресметнал, че това зрелище ще му донесе доста положителни приходи. Затова и изрично напуснал „ Шоуто на Слави ”.

„ Виктор напусна, чак когато към този момент беше сигурен какво ще се случи с бъдещето. Добре пресметна, че тези пари няма по какъв начин да изкара при Слави от заплати.

Намери кой да разпространява спектакъла му и го направи ”, издават негови близки. Заради неговата дарба да прави икономии, той от време на време си навличал и бели с някои сътрудници. Така неотдавна се замеси и в скандал с Дани Милев.

Музикантът го упрекна, че бендът му е работил съвсем без пари за „ Грамофонът ”. Калев обаче не е коментирал тези обвинявания.

Версията за разлъка с Дългия поради пари е главната, разясняват и от екипа на Слави. Появиха се клюки, че актьорът желал все по-високи възнаграждения от Слави, което довело и до разкол посред им.

Каквато и да е повода, двамата от дълго време са заровили томахавката. Слави даже удари рамо на Виктор, като го предложения в шоуто си, с цел да опише за спектакъла си. А подобен жест той не е правил за безусловно никой различен собствен чиновник.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР