Рекордната покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба направи

...
Рекордната покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба направи
Коментари Харесай

Погба в стил Мбапе: Мигът е добър за ново предизвикателство

Рекордната покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба направи много сериозен намек за иден собствен трансфер. По метода, по който Килиан Мбапе преди месец стори същото за повсеместен смут в Пари Сен Жермен, в този момент и Погба удостовери вероятността да напусне „ Олд Трафорд”.

Ювентус и Реал Мадрид наподобяват като най-сериозните кандидати за подписа на 26-годишния полузащитник. През август 2016-а „ алените дяволи” броиха съвсем 90 милиона паунда, с цел да си върнат французина от Юве, а в този момент втора разлъка наподобява доста, доста евентуална.

„ Както вие сами казахте, доста думи се изприказваха, а също и доста се мисли по въпроса”, съобщи Погба пред кореспонденти в Токио, представен от „ Ройтерс”.

„ Аз към този момент 3 години играя в Манчестър Юнайтед и се оправям ужасно. Имах и положителни моменти, и неприятни такива по този начин, както се случва на всеки. Както става на всяко друго място.”

„ След този сезон и всичко, което се случи в него, като се има поради, че е най-силният ми в персонален план… Мисля, че за мен би бил подобаващ миг да подхваща ново предизвикателство на друго място.”

„ Наистина си мисля за това: да стартира ново премеждие другаде”, призна Погба.

След завръщането си в Юнайтед Погба означи 31 гола в 135 публични мача. Миналия сезон 2018/2019 беше мощно белязан от абсурда сред него и мениджъра Жозе Моуриньо, който беше уволнен през декември. Неговият правоприемник Оле Гунар Солскяер се провали в задачата да класира тима за Шампионската лига.

Още по тематиката:

17 милиона разделят Погба от Реал Мадрид

Зидан гласно към Перес: Искам Погба за новия сезон!

Погба подготвен на протест, в случай че Юнайтед не го пусне в Реал

Погба е подготвен да премине само в Реал
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР