Рекордна цена от 50 лева за един билет иска Захари

...
Рекордна цена от 50 лева за един билет иска Захари
Коментари Харесай

Рекорд! Захари Бахаров иска 50 лева за билет

Рекордна цена от 50 лв. за един билет желае Захари Бахаров за моноспектакъла си „ Чамкория “, с който той се връща в театъра след карантината, видя Hotnews.bg. Актьорът играе пиесата от 2017 година, а режисьор на хитовия театър е Явор Гърдев. Бившият водещ на Националната лотария има Аскеер за водеща мъжка роля за присъединяване с в постановката, която незабавно се трансформира в шлагер.

„ Все от някъде би трябвало да се стартира. Аз ще стартира с няколко представления на “Чамкория” навън. На сцената съм самичък, а в публиката ще бъдат спазени всички ограничения за сигурност. Остава да разберем дали на хората въобще им се върви на спектакъл сега “, изясни артистът, който ще играе при започване на месеца във Варна. В анонса си обаче той спести какъв брой ще коства на феновете да го гледат в „ Чамкория “. Цената от 50 лв. е изцяло неоправдана на фона на увеличаващата се безработица и страха на феновете от ковид, мърморят недоволни театрали от морската столица, които нямаха самообладание да гледат „ Чамкория “.

Те обаче бързо с отхвърлиха да седнат в Летния спектакъл, като видяха цените на билетите, най-ниската от които е 30 лв.. Повечето пропуски обаче се продават против 50 лв., до момента в който за постановките на Варненския спектакъл и опера те стартират от 15 лв., а всеобщите са по 20 лв.. Явно Бахаров се е взел за най-голямата звезда в България, пък и не си дава сметка за мащабите на размерите с ковид, разяснява разочаровани фенове.

фотография:инстаграм захари бахаров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР