Рекордна глоба грози ръководството на баскетболния Балкан за допуснатите безредици

...
Рекордна глоба грози ръководството на баскетболния Балкан за допуснатите безредици
Коментари Харесай

Рекордна глоба грози "Балкан" заради безредиците срещу "Левски Лукойл"

Рекордна санкция грози управлението на баскетболния " Балкан " за позволените вълнения против " Левски " в реванша от 1/4-финалите за Купата на България в Ботевград. Шампионът разгроми домакините с 96:73, само че поради пропуски в защитата почитатели на двата тима стигнаха до конфликт в трибуните.
" Балкан ": Боят стартира поради почитател на " Левски Лукойл " (ВИДЕО) Ботевградският клуб популяризира свои фрагменти от случая
Едва 15 охранители са се грижили за сигурността в мача, който бе гледан онлайн от над 2500 фенове в " Арена Ботевград ". При възникването на случая, в залата няма нито един служител на реда. Униформените се намесват много по-късно, а версиите на двата тима се раличават. Според " Балкан ", искрата пламва след хвърлен предмет от почитател на " Левски ". " Зелените " разпространиха видео за доказателство, само че в един миг, картината прекъсва и това буди съмнения в " сините ", че записът е манилупиран.
Тодор Стойков: Домакините са отговорни, да санкционират " Балкан "! (ВИДЕО) Президентът на "Левски Лукойл " даде обещание безкомпромисни ограничения за сигурност в мачовете със "зелените "
От " Левски " настояват, че човек с жълто горнище в бранша на домакините, е метнал бутилка към агитката от София, след което нещата са излезли отвън надзор.

Чака се мнение от Дисциплинарната комисия. Преди седмица тя наказа " Левски " с 5000 лв. за експанзия по отношение на симпатизантите на " Балкан " в зала " Универсиада ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР