Рекорден джакпот в две американски лотарии изкара хората на дълги

...
Рекорден джакпот в две американски лотарии изкара хората на дълги
Коментари Харесай

Най-големият лотариен джакпот в света търси собственик

Рекорден джакпот в две американски лотарии изкара хората на дълги опашки за билети, съобщи АП.
 
В
лотарията Мега милиони джакпотът за тиража през днешния ден възлиза на 1,6 милиарда $. Това е най-големият лотариен джакпот в света за всички времена. В другата лотария Пауърбол за тиража на следващия ден джакпотът е от 620 млн. $.
 
Онези, които завоюват, имат правото на избор - да получат колосалните суми едновременно, като им се удържат налози, или на вноски в продължение на 30 години.
 
Ако те изберат първата алтернатива, то сумата от Мега милиони ще спадне на 904 млн. $, а тази от Пауърбол на 354,3 млн. $.
 
 Gulliver/Getty Images-->

Шансовете за победа в Мега милиони са едно на 302,5 млн. $, а в Пауърбол - едно на 292,2 млн. $. Хората, които се редят на опашки за билети за двете
лотарии, описват, че в случай че завоюват ще платят студентски заеми, ще платят неизплатени задължения и сметки, ще дарят средства за щедрост , ще пътуват, ще изоставен работа.
 
Някои споделят, че ще отделят средства, с цел да оказват помощ на нуждаещи се хора, други, че ще си купят къща на брега на океана, а един покупател даже сподели, че ще си купи пивоварна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР