Рекорден брой заразени с коронавирус за денонощие отбеляза Франция. През

...
Рекорден брой заразени с коронавирус за денонощие отбеляза Франция. През
Коментари Харесай

Над 2 500 заразени с коронавирус само за ден във Франция

Рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие означи Франция. През последните 24 часа са регистрирани 2 524 нови инфекции.
Това е нов дневен връх след края на карантината, с което общият брой на доказаните случаи в страната от началото на епидемията доближи 206 696. Средният брой на инфекциите на седемдневна база е повишен до 1 810, което е най-високото равнище от 24 април насам, когато епидемията беше в разгара си.
Париж има намерение да усили броя на полицейските инспекции, с цел да подсигурява спазването на разпоредбите за носене на защитни маски и за обществена отдалеченост на фона на новата вълна от случаи на заразяване с COVID-19, съобщи през днешния ден представителят на държавното управление Габриел Атал. " Достигнахме повратна точка. Ще активизираме полицейските сили за правене на инспекции ", сподели Атал пред публицисти на остров Корсика. " Не от служителите на реда би трябвало да се боят хората. Те би трябвало да се опасяват от вируса, който ги дебне и който ги заразява ", сподели още представителят, представен от 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР