Рекорден брой хора посетиха ски-писта Картала през уикенда, видя .

...
Рекорден брой хора посетиха ски-писта Картала през уикенда, видя .
Коментари Харесай

Рекорден брой посетители на ски-писта Картала през уикенда, сред тях и футболна звезда

Рекорден брой хора посетиха ски-писта Картала през уикенда, видя. По-голямата част от гостите на курорта, който набира все по-голяма известност измежду скиори и сноубордисти, бяха столичани. Сред посетителите бе и някогашния футболен национал и сегашен полузащитник на "Пирин " - Светослав Дяков.

Той бе в компанията на обичаните си дами - брачната половинка му Мариана и сладката им дъщеричка. Звездното семейство се пързаляше с шейна, наслаждавайки се на великодушното февруарско слънце. Ски-пистата над Благоевград притегля от ден на ден гости и се радва на извънредно сполучлив сезон. 5-километровата писта има дебела снежна завивка и се обработва всекидневно.

В подготвеност са оръдията за неестествен сняг, които заработиха неотдавна. Желаещите да се качат на влековете се редят на опашка, а не по-малки са и опашките от чакащи за топла скара на остарялата чайна и пред ресторанта на хотела. Паркингът се цялостни с коли още в ранните утринни часове, а позакъснелите мераклии стопират километър надолу по пътя.

Не по-малко са посетителите и през делничните дни. Любителите на зимните спортове са привлечени както от положителните условия, предлагащ курорта, по този начин и от стравнително ниските цени за прилагане на оборудванията, наема на ски-оборудване, ски-учители, храна и други

П. Пенева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР