Рекорден брой хора осиновяват животни насред епидемията. Всички кучета в

...
Рекорден брой хора осиновяват животни насред епидемията. Всички кучета в
Коментари Харесай

Всички кучета в приют за животни си намериха осиновител

Рекорден брой хора осиновяват животни посред епидемията. Всички кучета в подслон за животни в Уест Палм Бийч в щата Флорида към този момент си имат собственик.

Приютът за грижи и надзор на животните в окръг Палм Бийч разгласи " невероятното събитие " във вторник във обява във Фейсбук.

Приютът има общо три развъдника. Развъдникът, който е изцяло изпразнен, нормално е за бездомни и прелива от животни. Това е първият път, когато всяко животно в този разплодник е признато в семейство.

От личния състав за грижа за животните в окръга обявиха, че в главния разплодник към момента има няколко кучета за осиновяване, дружно с няколко котки, два коня и прасе на име Шарлот. " Благодаря на личния състав на приюта и доброволците, които работят неуморно, с цел да се грижат за животните, намират са си нжилища и се застъпват за домашните любимци, които влизат през тези врати; благодаря на нашите невероятни приемни родители, които отварят сърцето и домовете си за хиляди домашни любимци всяка година; благодаря на всички, които са избрали да осиновят домакински любим - без значение дали е тук или от някоя от другите невероятни организации ", се споделя в обявата в обществените медии.

Ню Йорк беше едно от първите места, в които бе регистриран скок в осиновяванията на животни, дружно с Лос Анджелис.

По време на национални рецесии нормално има скок на изоставени животни. За да се бори с това, организацията за отбрана на животните American Humane сътвори фонд за поддръжка на приюти, които могат да бъдат пренаселени вследствие на занемаряване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР