Рекордът на Пол Погба (105 млн .евро от „Ювентус” в

...
Рекордът на Пол Погба (105 млн .евро от „Ювентус” в
Коментари Харесай

Задава се буря от пари. ПСЖ вади 222 млн. евро за Неймар

Рекордът на Пол Погба (105 млн.евро от „ Ювентус” в „ Манчестър Юнайтед”) за най-скъп футболист в историята може да падне. Испанските медии настояват интензивно, че френският ПСЖ е подготвен да заплати удивителните 222 млн. евро за крилото на „ Барселона” Неймар.

Точно толкоз е клаузата за откупуване на бразилеца. По информация на „ Марка” от Париж са подготвени да предложат на Неймар заплата от 30 млн. евро, с което той да стане с изключение на най-скъпия и най-скъпоплатения футболист в света.

Офертата би станала факт несъмнено само, в случай че Неймар самичък се съгласи да напусне „ Барселона” и „ Камп Ноу”, където към този момент прекара четири сполучливи години, в които завоюва трофите от Шампионската лига, Суперкупата на Европа, международното клубно състезание, по два пъти от Примера Дивисион и Купата на краля и един път Суперкупата на Испания.

Още в понеделник испанският „ Спорт” заяви, че Неймар се усеща некомфортно с ролята си в отбора на каталунците. Според изданието бразилецът към този момент не желае да бъде в сянката на Лионел Меси, а да бъде звездата и главният водач на тима, което най-малко в „ Барселона” наподобява невероятно.

„ Манчестър Сити” и „ Манчестър Юнайтед” са двата други клуба, които демонстрират интерес към 25-годишния нападател, само че те наподобява към този момент са се отказали поради галактическата уговорка за откупуване, която „ Барселона” е сложила на играча.

Припомняме, че предишното лято Неймар влезе в открити договаряния за трансфер точно с ПСЖ, само че в последна сметка избра да остане в Испания.

„ Имаше доста диалози, а освен един. Избрах да остана, тъй като тук се усещам вкъщи си и съм благополучен в „ Барселона”, сподели тогава острието, представено от „ Марка”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР