Рекорд по отбелязани точки в един гейм бе поставен в

...
Рекорд по отбелязани точки в един гейм бе поставен в
Коментари Харесай

Рекорд при юношите: Славия надигра ЦСКА след 42:40 в първия гейм

Рекорд по маркирани точки в един гейм бе подложен в българското състезание по волейбол за прекадети (състезатели, родени 2005/2006 година).

Отборът на Славия надигра като хазаин ЦСКА с 3:2 гейма, в мач от шести кръг на софийското градско състезание, като в първия гейм „ белите “ се постановиха над „ алените “ с впечатляващия резултат 42:40!

Стартовият гейм продължи 42 минути игра, като донесе доста страсти на присъстващите в зала „ Панайот Пондалов “. Въпреки невероятната оспорваност в първата част, втората също бе такава, като армейците постановиха волята си след 26:24 и изравниха резултата 1:1 гейма. Последва нова замяна на водачеството в геймовете, като гвоздеят на драмата бе в тайбрека, където Славия изкова крайният триумф след 16:14 в своя изгода.

Целият дуел продължи близо 2 часа и 30 минути игра, като триумфът в трагичния мач бе страхотна наслада за „ белите, “ които са водени от треньорката Анета Германова.



С това Славия записа втора победа при прекадетите, като с четири загуби и пет токи заема четвърто място във краткотрайното класиране. Тимът на ЦСКА е на трета позиция с три победи, три загуби и 9 точки.

Водач в софийското състезание е съставът на Левски, с пет победи от пет мача и актив от 15 точки
Успех означиха и волейболистите на ВА Стойчев- Казийски, които победиха Владимир Николов с 3:0 гейма и заемат второ място в подреждането с пет победи, една загуба и 15 точки.
Програма, резултати и краткотрайно класиране в София за прекадети вижте тук.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР