Рекорд: Мисис България Полина Паньова представи колекциите на петима млади

...
Рекорд: Мисис България Полина Паньова представи колекциите на петима млади
Коментари Харесай

Мисис България Поли Паньова стана звезда на Академията за мода

Рекорд: Мисис България Полина Паньова показа сбирките на петима млади български дизайнери в една вечер

Носителката на влиятелните трофеи Mrs. Transcontinental и MRS Bulgaria Transcontinental 2018 доктор Полина Паньова се трансформира в звездата на първите годишни награди „ Изгряваща звезда “ проведени от Академията за мода на проф. Любомир Стайков.

Красивата лекарка имаше изключителната привилегия да дефилира в ревютата на петима млади дизайнери и да показа техните тоалети, селектирани особено за събитието. 

Изключително усещане красивата лекарка направи с булчинските рокли на  Alegra Bridal и Paloma Fashion.

" Бях изключително впечатлена от грацията на булчинските рокли, от изяществото, с което бяха направени маските, от всеки един подробност. Българската символика постоянно е била скъпа за мен. Бях мощно впечатлена от Мариета Котова, млад дизайнер от Пловдив.

Особено смело бе моето преобразяване в облика на италианския бранд Inside Us.

Това беше аутфит, който в никакъв случай не бях обличала и необикновено мощно ми хареса да се видя тъкмо в този дръзновен разкош “, споделя Полина Паньова.

Освен на лекарската специалност, на която се е посветила, Поли Паньова е чест посетител на стилния подиум, където

дефилира в ревюта на международни дизайнери. През лятото Полина Паньова имаше покана да дебютира на сцената на Roma Fashion Week, само че поради епидемията с ковид, присъединяване й се отсрочи. Полина Паньова е лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика. Главен доктор е на „ Skin Professional Bulgaria “ за България и Европа.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР