Реконструкцията на стадион Христо Ботев в Пловдив, известен като Колежа,

...
Реконструкцията на стадион Христо Ботев в Пловдив, известен като Колежа,
Коментари Харесай

Работата по "Колежа" се отлага, протестът на феновете остава

Реконструкцията на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, прочут като " Колежа ", се отсрочва за в този момент. Това стана ясно след срещата сред притежателя на " канарчетата " Георги Самуилов и част от почитателите.

Поводът за нейното привикване беше декларацията на " жълто-черните " почитатели, в която те показват терзанието си, че, макар шумното оповестяване на възобновяването на строителните работи, по стадиона не се работи. За това почитателите поканиха на нова среща министър-председателя Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев и новоизбрания кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров.
Феновете на " Ботев " поканиха Борисов и Кралев на среща за " Колежа " Привържениците са обезпокоени от неналичието на строителни действия, макар обещанията
Самуилов пръв реагира, като предложения част от почитателите на среща. Самият притежател закъсня за нея с 15 минути, а диалозите продължиха 90 минути. Собственикът на " Ботев " Пловдив отхвърли да приказва след нея. Пред почитателите той е декларирал, че има юридически пречки реконструкцията да продължи и ще се търси различен вид за ремонт, при който най-вероятно ще бъде основано взаимно сдружение сред клуба и общината.

Феновете пък обявиха, че оповестената за неделя (10 ноември) среща, която да прерасне в митинг пред " Колежа " остава. В същия ден " Ботев " Пловдив е хазаин на " Левски " в мач от Първа лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР