Реконструкцията на пътя между Пловдив и Асеновград ще бъде замразена,

...
Реконструкцията на пътя между Пловдив и Асеновград ще бъде замразена,
Коментари Харесай

Замразяват пътя Пловдив - Асеновград до пролетта

Реконструкцията на пътя сред Пловдив и Асеновград ще бъде замразена, а трасето ще остане на биндер до пролетта, когато ще бъдат направени и локалните платна. Това стана ясно на формалното посещаване на премиера Бойко Борисов, който инспектира дейностите по пътната артерия и ремонта на Мулдавския манастир " Света Петка ", чиято източна фасада изгоря през 2010 година

Предложението за спирането на ремонта на Асеновградско идва от регионалния шеф Здравко Димитров и шефът на компанията реализатор „ ИСА-2000 “ Юлиян Инджов. Те показаха подготвеност за довеждане докрай на пътя незабавно, само че и терзания, че локалния бизнес и земеделците ще бъдат блокирани, защото в този вид трасето ще бъде затапено с мантинели.

Изграждането на локалните може да стартира най-рано през март, защото към момента се изготвя нужната документи. Димитов добави, че към момента се чака строителното позволение за огромното кръгово кръстовище на околовръстното, чака се то да бъде издадено доникъде на ноември.

Цялото трасе ще бъде осветено като градски бул., макар че по план осветяване би трябвало да има единствено на 200 метра от кръговите. „ Имате си бюджети, двете общини си финансирайте осветлението ”, съобщи Борисов пред кметовете на Пловдив и Асеновград Иван Тотев и Емил Караиванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР