Реконструкция на бул. „Васил Левски“ и изграждане на връзки на

...
Реконструкция на бул. „Васил Левски“ и изграждане на връзки на
Коментари Харесай

Варна, Добрич и Стара Загора остават без вода заради ремонти

Реконструкция на бул. „ Васил Левски “ и създаване на връзки на магистрален тръбопровод от компания „ Хидрострой “ провокира през вчерашния ден прекъсване на водата в огромна част от Варна. От компанията обясниха, че е мъчно свързването на тръби.
" Правим всичко допустимо до към 17-18 часа да се опитаме да пуснем водата. Сложността на водопровода е, че се прави новата част със железен тръбопровод, а самите връзки са към бетонов тръбопровод, който е построен преди доста години ", изясни пред БНР Иван Желев от „ Хидрострой”. По последна информация на обаче чешмите ще останат сухи до 5 часа сутринта на 14 декември.
До 14 декември без водоподаване ще остане Добрич заради прекачване на клиенти към нов тръбопровод ще остане регионът на ул. " Кирил и Методий " в сектора от ул. " Ген Колев " до хотел „ България “ и ул. " Максим Горки ", в интервала от 08.00 до 17.00 часа.
В Стара Загора поради ремонт на махленски тръбопровод по бул. „ Руски “ ще бъде спряно водоподаването от 09,00 до 17,00 часа през днешния ден в някои региони на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР