Реколтата от плодове и зеленчуци е съсипана от дъждовете и

...
Реколтата от плодове и зеленчуци е съсипана от дъждовете и
Коментари Харесай

Преглед на печата

Реколтата от плодове и зеленчуци е унищожена от дъждовете и градушките през последния месец, оповестява " Труд ". Според Красимир Кичуков от Асоциацията на производителите на оранжерийна продукция, тази година няма качествени домати от открити площи поради влагата и топлото време, и даже в оранжериите има по-голямо развиване на заболявания.

По-хладното и дъждовно време тази година е резултат от фаза на 11-годишен цикъл, в която се намира Слънцето в този момент, написа " 24 часа " като цитира Борис Комитов от Центъра за безоблачен и слънчево- земен мониторинг. Според него поради слънчевия най-малко, който ще бъде доближат през 2019 година, идващите няколко години ще са със студени зими и хладни и дъждовни лета.

Плажни дилъри оферират инжектиране с препарат за насърчаване на кожната пигментация за бързо извличане на загар, демонстрира инспекция на " Монитор ". Цената на процедурата, която се прави няколко пъти, е 100 лв., а самият препарат се продава легално като царевицата.

Над 31% от семействата у нас мизерстват с под 321 лв. на месец, написа " Земя ". Изданието цитира последните данни на КНСБ. За естествен живот на четиричленно домакинство са нужни към 2300 лв. месечно.

Затвор от 1 до 5 години заплашват всеки, който с физическо принуждение или душевен тормоз редовно малтретира жена си или детето у дома. Това плануват промени в Наказателния кодекс, които ГЕРБ ще внесе още през септември, написа " Стандарт ".

Семейства и учебни заведения да подписват контракт, който да включва експлицитна възбрана за прилагане на мобилен телефон в час, оферират от профсъюз „ Образование “ към КТ „ Подкрепа “, показва " Телеграф ".

Със знанието и утвърждението на дирекция " Изпълнение на наказванията ", обвинени и подсъдими биват оковавани с белезници на ръцете, вериги на краката и специфични колани, даже когато са в болница, отбелязва " Сега ". Според вестника, към хиляда души могат да осъдят България в Страсбург поради сходно нечовешко отношение. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР