Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти тази година се състезават в

...
Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти тази година се състезават в
Коментари Харесай

3 отделни конкурса тази година за наградите BAAwards, заявки се подават до 8 септември

Рекламодатели, информационни организации и студенти тази година се състезават в три обособени състезанието за премиите на Българската асоциация на рекламодателите (BAAwards 2019). Шестото издание на премиите още веднъж търси да отличи всички изключителни достижения в маркетинговите връзки у нас. В ход е подаването на поръчки от рекламодатели и от информационни организации, които тази година за първи път имат обособен конкурс в конкуренцията за бизнес премиите на БАР. Кампаниите, които вземат участие, би трябвало да са осъществени в интервала сред 1 януари 2018 година и 30 юни 2019 година Те се подават онлайн до 08 септември 2019 на уеб страницата на BAAwards 2019.

Номинациите ще бъдат в 5 категории:

- Пускане на пазара на нов артикул или услуга под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категория.

- Иновация в артикул или услуга, и/или ребрандинг (подобрен артикул или услуга и/ или наново стартиране на пазара с ново брандиране)

- Корпоративен ребрандинг (ново брандиране на бизнес организация)

- Бранд активационна акция на продукт/услуга с бизнес устременост (основенелемент: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета)

- Бранд активационна акция за Корпоративна обществена отговорност (обществено-полезни акции, които реализират цели, отвън съответните бизнес ползи или законови изисквания; главен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета и добавена стойност за обществото).

Заявките в двата бизнес състезанието ще се правят оценка от две съдийски групи, формирани от по 11 водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, и управлявани от Свилен Стрезов, маркетингов шеф на Актавис ЕАД и ръководител на УС на БАР.

За бизнес състезанията в BAAwards 2019 могат да вземат участие акции, осъществени в интервала 01.01.2018-30.06.2019г. , като поръчките ще се одобряват до 8 септември тази година.

Оценяването и определянето на спечелилите ще е от 9 до 29 септември, а датата на галасъбитието за връчването на премиите ще е в последното десетдневие на декември, като ще бъде оповестена в допълнение, показват уредниците.

Списание " Мениджър " е медиен сътрудник на премиите.

Подробна информация за състезанията BAAwards 2019, може да намерите тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР